Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2014 10:45 - Въпросче към форумните фотьойлни бойци
Автор: asthfghl Категория: Други   
Прочетен: 1511 Коментари: 3 Гласове:
19

Последна промяна: 15.10.2014 11:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Интересно, защо някой изобщо би си помислил, че някого особено много го интересува кой или коя се крие зад тоя или оня профил? Гледам все оплаквания за тролове, разговори с тролове и между тролове, въобще - едно безспирно хранене на тролове. Заприличали сме на скандинавска приказка. Ясно - троловете са гадни. Ами тези, които хранят троловете, като им отвръщат подобаващо и така занимават целокупната аудитория с иначе безполезни междуличностни препирни - тях към кои ги причисляваме? Към наивниците, дето лековато се подвеждат по провокации, или също към троловете, но от породата, която само на думи претендира да не е трол, но всъщност е?
Накратко, въпросът ми е защо занимавате читателите с безполезните си дрязги? Толкова ли няма нещо смислено, което да предложите?
Ето, то си е показано. Това е целият списък с категории в блог.бг:
Новини Забавление Лайфстайл Бизнес Хоби Технологии Музика Спорт Видео Изкуство Лични дневници Политика Тя и той Регионални Туризъм Други Поезия История Рецепти
Хайде сега някой от форумните бойци да си сложи ръката на сърцето и да ми каже, че личните му грозни дрязги с тоя или оня кретеноид в блога са по-смислени от коя да е от гореизброените теми.
Поглеждам на 1-ва страница на Блог.бг и почти 1/3 от всички постинги там представляват обяснения на някой комплексиран фотьойлен боец с прекалено много свободно време как някой друг нему подобен фотьойлен боец е по-голям кретен от него. Докато стигна до момента на четене, в който осъзнавам, че това е поредният безсмислен постинг, който е пълна загуба на време, вече около стотина мозъчни клетки безвъзвратно са загинали в главата ми.
Още веднъж питам: кое ви кара да сте толкова убедени, че читателите държат да разберат колко се мразите с някой друг блогър, с който дори не сте се и срещали?


Тагове:   блогбг,


Гласувай:
22



1. asthfghl - Списък на досега изявилите се тролове:
15.10.2014 11:06
...Изтрит коментар на трола milady - за нецензурен език и обидни квалификации по адрес на автора. Айде пътувай.

...Нов изтрит коментар на простакейшата milady - поради цяла тирада обидни квалификации, които никак не подхождат на една самопровъзгласила се "лейди".
цитирай
2. mikolaj - А бяха времена...
16.10.2014 10:53
Някога (допреди 4 години) тук беше място за среща с произведения на изкуството, споделяне на лични преживявания и т.н. Днес се води здрава политическа пропаганда и блогът просто се затри.

Чудя се възможно ли е сам да избирам кои блогъри ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВАТ на 1-ва страница??? Потърсих такава опция за блокиране- не видях...
цитирай
3. asthfghl - 2.
16.10.2014 11:42
Ще ми се да имаше такава опция, но не би...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4280927
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив